Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (5.29 secunde)
Octav Tanase, saveyourholiday.com - Sub sloganul A journey to better travel. ... Iar un angajat fericit este esential pentru orice companie”, afirma Octav Tanase, manager project.
Raluca Tanase este foarte atenta la imagine si are grija ca tenul sau sa fie mereu impecabil, apeland la terapii specifice tenului si varstei sale.
Dar cati dintre voi ati venit la spectacolele ei de la Teatrul de Revista Constantin Tanase?
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Stoica 86, Tanase 90+4 / Braun 24 Echipele de start: ... Popescu - Olaru, Sut, Tanase - Cordea, Keseru, Oct. Popescu Rezerve:
Marele actor Tanase a fost si mai drastic pedepsit pentru cupletul primit cu mare succes: ... Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
Marele actor Tanase a fost si mai drastic pedepsit pentru cupletul primit cu mare succes: ... Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
Portarul Florin Nita (34 de ani), de la Sparta Praga, a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, la Gala Fotbalului Romanesc 2021. Florin Tanase, capitanul de la FCSB, s-a asteptat sa primeasca acest trofeu.
Meme a explicat si de ce Florin Tanase nu pleaca de la FCSB, desi are o clauza de reziliere de doar 3,5 milioane de euro.
Florin Tanase, Ionut Pantiru, Nicolae Stanciu, Ovidiu Popescu sunt doar cativa dintre fotbalistii care il aleg atunci cand vor sa se tunda.
Florin Tanase (27 de ani), capitanul celor de la FCSB, nu are nicio oferta de transfer in strainatate, in acest moment, dupa cum a recunoscut azi impresarul Ioan Becali (69 de ani).
Florin Tanase a avut un discurs destul de dur la finalul partidei FCSB - FC Voluntari 1-0. Capitanul ros-albastrilor nu a menajat nici arbitrul jocului, pe Adrian Cojocaru, dar nici pe patronul Gigi Becali.
Prima data in minutul 75, cand Florin Tanase a fost doborat in careu de Igor Armas, si a doua oara 10 minute mai tarziu, cand acelasi stoper l-a lovit peste fata pe Ivan Mamut.
Florin Tanase (27 de ani), capitanul FCSB-ului si golgheterul ultimelor doua sezoane din Superliga, va fi transferat in China, la Shanghai Port, iar Nicolae Dica (42 de ani), antrenorul ros-albastrilor, va trebui sa numeasca un nou lider in teren.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Si vicepresedintele Madalin Voicu a pledat pentru o solutie de echilibru in partid, dar si pentru innoire si promovarea de oameni noi, cu credibilitate.
Unul dintre argumente l-a adus Madalin Voicu joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune. "Ion Iliescu este indispensabil pentru ceea ce urmeaza sa se intample in PSD.
Ana Birchall (secretar executiv PSD), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educatiei) si Madalin Voicu si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Egalitate de sanse.
Alaturi de Ionel Manafu asteptam cu interes si modificarile de la Directia Apelor Romane unde este sef Madalin Mihailovici, personajul care l-a sustinut cu toata puterea si suflarea pe Ionel Manafu la sefia DADL, motivul fiind acela al afacerilor pe care cei doi le-au derulat cot la cot.
Ea a aratat ca va ramane la latitudinea Comitetului executiv national sa decida daca Victor Ponta si Vasile Dancu vor fi exclusi din PSD si a sustinut ca aceasta masura a fost ceruta "de mai multe voci" din organizatia PSD Bucuresti, intre care Doru Giugula, Madalin Voicu si Victor Stan.
google-analytics.com